Zece motive bune pentru genesisWorld CAS

Zece motive bune pentru CAS genesisWorld

 1. O gamă largă de caracteristici standard
  CAS genesisWorld are toate caracteristicile cheie de care intreprinderile mici și mijlocii au nevoie pentru a-și gestiona mai bine relațiile cu clienții și pentru a susține mai bine procesele din întreaga companie.
 2. Flexible and customizable
  CAS genesisWorld crește odată cu compania dumneavoastră. Este conceput ca o soluție de bază, o soluție flexibilă care poate fi adaptată pentru a vă susține procesele de business încă din prima zi. Toate modificările pot fi făcute rapid și ușor – de la interfașa grafică cu utilizatorul la structura bazei de date.grows with your company. It is designed as a flexible core solution that can be tailored to support your business processes from day one. All changes can be made quickly and easily – from the graphical user interface to the structure of the database.
 3. Un sistem de drepturi care fi foarte detaliat
  Fiecare angajat poate vizualiza doar datele pe care i se permite să le vadă. Acest lucru este posibil printr-un sistem sofisticat de drepturi. Funcțiile de administrare a utilizatorului, grupului și rolului vă permit să gestionați drepturile până la nivelul de câmp.
 4. Mobilitate
  Indiferent dacă vă aflați la birou, pe drum sau lucrați de acasă, veți avea întotdeauna acces instant la cele mai recente informații – fie pe laptop, tabletă sau smartphone.
 5. Interacțiunea cu alte aplicații
  Ca centru de control al operațiunilor dvs. de gestionare a relației cu clienții, CAS genesisWorld construiește punți între programele software izolate și se asigură că toate informațiile CRM curg într-o bază de date centrală. Soluția CRM oferă numeroase interfețe către sisteme terțe.
 6. Tehnologie inovatoare dovedită
  Cu un design modular și arhitectură client-server CAS genesisWorld poate fi adaptat la orice dimensiune a companiei și poate fi extins pe măsură ce afacerea dvs. se extinde. Testăm și îmbunătățim continuu genesisWorld CAS. Controlul calității începe în fazele de planificare și dezvoltare și continuă până la lansarea produsului.
 7. Un produs cu multe premii
  Numeroase premii și certificări evidențiază angajamentul nostru continuu pentru dezvoltarea produselor. De asemenea, suntem deosebit de mândri de faptul că unii dintre clienții noștri au câștigat premiul CRM pentru cele mai bune practici.
 8. Un furnizor pentru IMM-uri cu vechime
  Din 1986, ne-am concentrat toate eforturile pe proiectarea și dezvoltarea de software care ajută întreprinderile mici și mijlocii să aibă mai mult succes. Suntem principalul furnizor german de soluții de gestionare a relațiilor cu clienții și de gestionare a informațiilor pentru întreprinderi mici și mijlocii. Deci, de ce să nu beneficiem de experiența noastră?
 9. Un accent clar pentru IMM-uri
  Avem un grup țintă: întreprinderi mici și mijlocii. Suntem noi înșine un IMM și din experiență știm care sunt cerințele unui IMM. Vorbim limba clienților noștri.
 10.  O rețea mondială de parteneri certificați
  Peste 200 de parteneri profesioniști din 40 de țări vă vor oferi cu plăcere sfaturi și asistență de specialitate pentru proiectul dvs. de implementare CRM. Toți partenerii CAS dintr-o privire.
Translate »