Privire de ansamblu

Referinte 

CAS Software AG este de ani de zile liderul solutiilor CRM si XRM pentru companii mici si mijlocii pe piata central Europeana.

Printr-un program inteligent de extindere, CAS Software AG s-a extins la nivel european si mondial, urmarindu-si obiectivul de a deveni in 2015 Liderul European in domeniu xRM.

La ora actuala CAS Software AG are peste 145 de parteneri in Germania si peste 60 parteneri internationali (care o ajuta sa fie prezenta in peste 25 de tari – majoritatea tari europene).

Lista clientilor CAS Software AG include si nume de companii mari ca Allianz, Daimler, E.ON, Fraunhofer, Fujitsu Siemens, OKI si RWTH Aachen.

Pe langa prezenta in majoritatea tarilor europene si in 10 limbi, CAS Software AG investeste continuu in dezvoltare si inovare utilizand cele mai noi tehnologii. Pentru a-si atinge aceste obiective, echipa de dezvoltare CAS Software AG numara peste 430 de angajati si lanseaza cel putin o noua versiune cu noi functionalitati in fiecare an.

Peste 200.000 de utilizatori multumiti lucreaza zilnic cu solutiile noastre CRM.  Dintre acestia, mai multi clienti tocmai au fost premiati pentru proiectul lor deosebit de reusit cu CRM Best Practice Award. Aflati mai multe despre succesul clientilor nostri:

 -> Mai multe referinte

Translate »