Distinctii

Distinctii

Distinctiile castigate an de an de CAS Software AG pentru produsele oferite intaresc pozitia de partener de incredere in domeniu CRM.

Software Made in Germany

Software Made in Germany” este un sinonim pentru calitatea superioară şi clienţii încântaţi. Ca întreprindere certificată, CAS CRM îndeplineşte criteriile şi exigenţele pentru software-ul calitativ valoros. Sigla este acordată de către asociaţia federală a întreprinderilor mici şi mijlocii din sectorul IT şi obligă ofertanţii la servicii, calitate şi inovaţie. Şi produsele noastre sunt certificate cu această siglă distinctivă.

Software Hosted in Germany

Software Hosted in Germany” este o siglă cu care a fost premiat software-ul ca fiind deosebit de sigur pentru internet. Ca întreprindere certificată, CAS Software îndeplinește criteriile și exigențele necesare pentru software-ul găzduit în Germania. Produsul nostru CAS PIA a fost certificat cu această siglă distinctivă. Sigla este acordată de către asociația federală IT-Mittelstand (BITMI e.V.) și obligă ofertanții să găzduiască centrele acestora de calcul și să nu distribuie datele în afara Germaniei.

Programul partenerilor CAS 2016

Publicația de specialitate ChannelPartner s-a focusat în prezent mai exact asupra opt producători CRM. Cele mai bune note ale celor opt producători CRM le-a primit CAS Software AG pentru programul de parteneri al acestuia.

Trust in Cloud

Cloud-EcoSystem conferă drept ajutor de decizie pentru întreprinderi și utilizatori certificatul de calitate „Trust in Cloud“ pentru SaaS și soluții Cloud. Deja a doua oară CAS Software AG a fost verificat pentru soluția Cloud CAS PIA a acestuia în șapte categorii și premiat cu certificatul “Trust in Cloud”. Printre categorii se numără: referințe, siguranța datelor, calitatea punerii la dispoziție, siguranța deciziilor, condițiile de contract, orientarea service și arhitectura Cloud.

Sigla de recomandare Benchpark 2013

În cadrul sectorului de ofertanți software CRM CAS Software AG 2013 a fost premiat printre cei peste 100 ofertanți listați ai portalului de recomandări B2B Benchpark cu sigla de recomandare “foarte bun”. Benchpark este o platformă de recomandări și licitații care conferă clienților posibilitatea să evalueze colaborarea cu societățile. Aici sunt luate în considerare criterii precum eficiența, seriozitatea, competența, relația, raportul preț-performanță.

CRM Best Practice Award

Succesul clienţilor noştri este important pentru noi!
De aceea suntem deosebit de mândrii de cea de a zece distincţie de până acum a clienţilor noştri cu CRM Best Practice Award. Premiul este acordat anual de către revista de specialitate acquisa şi de către târgul de specialitate CRM-expo pentru proiecte CRM deosebit de bine planificate şi implementate cu succes.

Câştigătorului – sincere felicitări!

  • 2014 – MS Motorservice International GmbH, Neuenstadt
  • 2011 – Autohaus Kunzmann, Aschaffenburg
  • 2010 – SVG Bundes-Zentralgenossenschaft Straßenverkehr eG, Frankfurt
  • 2009 – ratioform Verpackungen GmbH, Pliening
  • 2008 – OKI Systems, Düsseldorf
  • 2007 – Diakonisches Werk Berlin-Brandenburg-schlesische Oberlausitz, Berlin
  • 2005 – Assekuranz Herrmann, Ettlingen
  • 2005 – Stadtwerke Tübingen GmbH, Tübingen
  • 2004 – Business Travel International GmbH, Düsseldorf
  • 2003 – Isabellenhütte Heusler GmbH & Co. KG, Dillenburg

Innovator of the year 2011

Prima dată în istoria TOP 100 companii, o întreprindere câştigă pentru a doua oară premiul principal. CAS Software AG a câştigat în 2011 din nou premiul “Inovatorul anului” ca învingător general al competiţiei în inovaţie Top 100.

Mentorul Lothar Späth a înmânat pe 30 iunie 2011 în Ostseebad Warnemünde premiul şi sigla distinctivă “Top 100” ambilor preşedinţi Martin Hubschneider şi Ludwig Neer.

Top Innovator 2009

În cursa pentru cele mai inovative întreprinderi mici şi mijlocii germane, CAS Software AG a ajuns din nou în Top 10. În plus, specialiştii CRM au obţinut un premiu de categorie pentru “Topmanagementul care încurajează cel mai mult inovaţia”. Mentorul Lothar Späth a înmânat pe 26 iunie în Petersberg la Bonn certificatul de câştigător preşedintelui consiliului CAS Martin Hubschneider.

Angajatori de Top 2009

CAS Software AG din Karlsruhe a fost desemnat, în cadrul comparaţiei la nivelul întregii ţări “Top Job” ca “Angajatorul anului” în 2009. Integrarea consecventă a muncii personale în strategia întreprinderii şi profesionalismul dovedit la aceasta au impresionat juriul de specialitate.

 

 

 

Translate »