LogIn

Login Demo portal web CRM

CRM LOGIN DEMO portal web

CRM LOGIN DEMO PORTAL WEB

Login Demo portal web CRM – ofera posibilitatea de a vedea si testa solutiile/modulele WEB ale solutie CAS genesisWorld.

Portal Web Event Online

Event Online este in portal web pentru managementul invitatiilor, inregistrarilor si participantilor la un eveniment.

Cu ajutorul acestu modul puteti organiza evenimente, selecta lista persoanelor care doriti sa fie invitatiile, sa trimiteti invitatiile, sa vedeti care dintre invitati s-au inscris, sa alocati locurile in sala, sa trimiteti formulare de feedback, etc.

Portal Web HelpDesk Online

Modulul HelpDesk Online  este in portal web ce le da posibilitatea clientilor dumneavoastra sa-si înregistreze solicitari si cazuri de asistenta direct în portalul online. Acestea sunt transferate automat în instrumentul dumneavoastra Helpdesk si pot fi prelucrate rapid de angajatii dvs.

Clientul are permanent o imagine de ansamblu asupra starii solicitarilor lui , iar baza de date FAQ(Frequently asked questions), incorporata ofera clientilor dumneavoastra o platforma de informatii de prima clasa si va elibereaza angajatii prin faptul ca întrebarile repetate ciclic sunt reduse.

Mobile Application

Numerosi angajati necesita acces la informatii  si în afara companiei .

De acasa , din masina prin intermediul terminalelor mobile : PDA-uri, Smartphone-uri si  prin intermediul Internetului , Modulul Mobility  va ofera functii cuprinzatoare pentru a vizualiza si modifica datele dorite .

Portal Web Survey Online

Cu portalul web Survey Online puteti sa realizati chestionare într-o clipa si le trimiteti prin intermediul unui link  si/sau al unui email catre grupului tinta.

Rezultatele chestionarelor sunt memorate  direct în software-ul CRM.

Portal Web TeamWorks

Este un portal web cu ajutorul caruia se pot distribui personalizat, informatii  din Cas genesisWorld  catre utilizatori nepermanenti .

Pagina de start  este customizabila si afiseaza, de exemplu comunicatele companiei, programarile si sarcinile în lucru dintr-o privire.

TeamWorks functioneaza integrat cu software-ul CRM CAS genesisWorld, informatiile  din  ambele solutii sunt într-o singura baza de  date.

Portal Web TimeClient Online

Cu modulul de portal web Timeclient online  puteti avea o gestiune mai buna a proiectelor aflate in derulare. Functiile acestuia  va permit prin intermediul unui portal inregistrarea online a timpului de lucru,  cheltuielilor  zilnice si chitantelor  .

Toate datele sunt subordonate direct programarilor, proceselor, proiectelor si clientilor aferenti.

Portal Web Smart Access

Smart Access este in portal web ce permite accesul de pe orice browser si este construit  pe tehnologie  HTML 5  in CRM-ul Dvs. Optiunea de Customizare va permite sa customizati interfata web asa cum va doriti.

 

NOTA!

Pentru a accesa link-urile de mai sus aveti nevoie de certificate digital.

 

Translate »