Energie si alimentare

CRM în sectorul energetic si de alimentare

Pentru a recunoaste din timp necesitatile pietei, companiile  din sectorul energetic si de alimentare trebuie sa actioneze strategic . Accesul rapid la  informatie este esential, atunci cand se doreste identificarea   dorintelor clientilor si satisfacerea lor  în mod eficient.

Asteptarile dumneavoastra de la un software CRM

  • Sporirea satisfactiei clientilor pentru o relatie de durata cu clientii si loialitatea acestora.
  • Stocare centralizata a datelor presupune o  prelucrare eficienta a solicitarilor.
  • Transparenta în ceea ce priveste datele clientilor pentru un serviciu  optimizat.

Avantajele dumneavoastra cu CRM

  • Pastrarea centralizata a datelor face posibila prezentarea structurata a  datelor clientilor, a celor de facturare si  a informatiilor tehnice. Datele financiare sau de achizitie sunt  memorate de catre  software-ul CRM , CAS genesisWorld si pot fi vizualizate rapid sub forma de rapoarte si statistici.
  • Schimbul de date neobstructionat reprezinta un avantaj  în fata celorlalti competitori de pe piata, iar  situatiile companiei   sunt comunicate  intern, prin retea într-un interval de câteva secunde.
  • Prestatorii de servicii din domeniul energetic si de alimentare devin, cu un software CRM, flexibili si economisesc timp. Toate datele din aplicatii terte cum ar fi de ex. din sistemul ERP, sunt interconectate la sistemul CRM prin intermediul interfetelor, eliminandu-se astfel  administrarea repetata a datelor.

Consultanta  privind produsul

Daca doriti informatii in legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati .

 

Translate »