Software CRM customizabil

Software CRM  customizabil

Plecând de la  nevoile companiei, CAS Software AG va ofera solutia software adecvata , configurabila  pentru firma pe care o conduceti. Solutia software CRM corecta sprijina procesele individuale din companie  si se adapteaza  la necesitatile dumneavoastra, si nu invers.

Verificati-va cerintele

  • Cât de mare este firma  dumneavoastra?
  • În ce sector economic va desfasurati activitatea?
  • Cum arata raportul optim pret-performanta pentru dumneavoastra?
  • Cât de diferite sunt cerintele pentru locurile de munca individuale?
  • Necesitati module adaptate pentru Vânzari, Marketing, Management sau alte domenii?
  • Sunt necesare extinderi pentru sistemul existent?

Discutati si raspundeti la aceste intrebari cu cei din firma dumneavoastra . Dupa ce veti avea raspunsul acestor intrebari decideti  ce  pachet  corespunde în detaliu  nevoilor  dumneavoastra.

Este necesar instrumentul potrivit

Având  cunostiintele  de specialitate adecvate si un software CRM adaptat pentru compania  dumneavoastra, aveti instrumentul potrivit la îndemâna.

O implementare pas cu pas conduce  la  de afaceri îmbunatatite, o familiarizare mai usoara  a  utilizatorilor si, implicit, rapid catre succese.

CAS Software AG ofera produse CRM care se adapteaza la necesitatile  companiei dumneavoastra. Indiferent daca este vorba despre produse standard flexibile cu functii cuprinzatoare , sau CRM pentru o intrare rapida pe piata  noi suntem cei care va putem oferi informatii pentru alegerea solutiei optime .

Intrarea simpla pe piata cu CRM

Daca sunteti o companie cu necesitati speciale si doriti un  randament maxim cu cheltuieli minime intr-un interval cat mai scurt  ,  solutia adaptata pentru un acces simplu de care aveti nevoie  este CAS PIA.

CAS PIA realizeaza  managementul profesional al contactelor, complet si fara costuri de investitie pentru hardware sau infrastructura,  deoarece CAS PIA este operat prin Internet. Dumneavoastra utilizati CAS PIA oriunde exista acces la Internet si cu costuri minime  începând de la 4,90 Euro/luna per user.

           

CRM standard flexibil

Daca firma dumneavoastra  are procese si necesitati speciale si cautati un software CRM care sa raspunda pe de-a intregul acestor  cerinte,  CAS genesisWorld este cheia necesara .

CAS genesisWorld este  solutia standard performanta, multiplu premiata, care sprijina procesele dumneavoastra înca de la început.

  • CAS genesisWorld creste odata cu cerintele dumneavoastra, fiind o solutie scalabila de la unu la un numar nelimitat de useri.
  •  Este software-ul CRM flexibil  care ofera module speciale pentru domenii de activitati diferite de la marketing pâna la asistenta clienti.
  •  Este conceput ca solutie CRM deschisa, care integreaza  si alte utilizari în firma, oriunde se doreste si exista   date consistente .
  • Oriunde va aflati pe teren ,  aveti acces la toate datele din sistemul dumneavoastra CRM.

 CAS genesisWorld este ca un  centru de control pentru managementul relatiei cu clientii dumneavoastra.

            Mai multe despre  CAS genesisWorld

Daca doriti consilierea noastra , nu ezitati sa ne contactati pentru a va ajuta sa alegeti solutia optima pentru  firma dumneavoastra!

Translate »