Scurt profil

 

Scurt profil

CAS CRM este o SmartCompany a CAS Software AG. CAS CRM ofera solutii CRM inovative care sunt croite în mod ideal în functie de necesitatile sectorului economic al companiilor si firmelor mici si mijlocii.

Proiectul dumneavoastra CRM în cele mai bune mâini

Din propria experienta si din mai multe mii de proiecte pentru clienti, cunoastem particularitatile companiilor mici si mijlocii. Produsele noastre sunt adaptate optim cerintelor dumneavoastra si faciliteaza implementare CRM în cel mai scurt timp. O retea densa de parteneri locali certificati si propria metoda de proiect dezvoltata CAS ne ajuta în acest demers.

Clientii nostri sunt încântati

Indiferent daca este vorba despre o solutie CRM standard, CRM sectorial sau Cloud-CRM, solutiile CRM ale CAS CRM sprijina companiile care sunt orientate catre clienti.

Succesul clientilor nostri este motorul nostru si ne obliga sa continuam activitatea noastra cu mândrie: mai multi clienti au obtinut CRM Best Practice Award pentru compania premiata pentru cel mai reusit proiect CRM.

Investitia renteaza

Peste 25 % din cifra de afaceri sunt investiti de noi anual în inovatie si în dezvoltarea continua a produselor noastre. Acest angajament nu îl simt numai clientii nostri. O serie de distinctii recompenseaza munca noastra, cum ar fi de ex. Topul Inovatorul anului (2004, 2005, 2006, 2009 si 2011), Angajatorul anului (2009) cât si cea mai mare satisfactie a clientilor (studiu CRM i2s 2010).

Bazati-va si dumneavoastra pe aceste produse CRM ale liderului de piata în randul companiilor mici si mijlocii!

Translate »