Cursuri gratuite CRM

                      Cursuri CRM

Avand functionalitati excelente, managementul relatiei cu clientii  cu CRM-ul CAS genesisWorld  nu a fost niciodata atat de usor si de eficient. Va invitam sa descoperiti functionalitatile si avantajele utilizarii CAS genesisWorld participand la o serie de sesiuni demonstrative on-line, gratuite pentru care trebuie doar sa accesati link-ul de inregistrare.

Doriti sa achizitionati un CRM ? Aceste sesiuni demonstrative(cursuri webinar) va pot oferi  multe raspunsuri! Sunteti in faza de a lua o decizie daca doriti sa investiti intr-un CRM?  Daca raspunsul este afirmativ , aceste demonstratii va vor oferi o  prima impresie asupra tipurilor de avantaje pe care le puteti astepta de la un sistem CRM si va vor arata cateva scenarii de utilizare. Cursurile la care puteti participa sunt :

1. Cursuri introductive CRM

 1.1 Webinar : Introducere in CRM

Utilizarea unui CRM este cheia succesului. Un sistem CRM bun va ajuta sa atrageti noi clienti si sa mentineti relatiile actuale.Va invitam sa aflati ce inseamna de fapt “Customer relationship management”(CRM) parcurgand   urmatoarele etape:

 • Cum poate ajuta un CRM compania mea?
 • Care procese pot fi optimizate prin utilizarea unui CRM?
 • Caror departamente le poate creste eficienta utilizand un  CRM?

Data curs : Luni  07 Aprilie 2014,interval orar  16:00 – 17:00 sau

                      Luni 23 Iunie 2014, interval orar  16:00 – 17:00

Inregistrare

 

1.2. Webinar :CAS genesisWorld – CRM live

In acest webinar  dorim sa va aratam  cum CAS genesisWorld  va ajuta  sa fiti mai eficienti. Prin intermediul scenariilor oferite va puteti face o imagine asupra urmatoarelor elemente :

 • Functii de baza CAS genesisWorld;
 •  Productivitatea proceselor de vanzare;
 •  Cresterea eficientei campaniilor de marketing.

Data   curs:

Luni 24 februarie 2018, interval 16:00 – 16:45 sau

Luni  28 Aprile 2018, interval orar 16:00 – 16:45 sau

Luni  07 Iulie 2018, interval orar  16:00 – 16:45

Inregistrare

 

2. Cursuri Module specifice

Utilizati deja CAS genesisWorld? Sau poate doriti mai multe informatii  despre cat de inteligent poate fi utilizat un CRM? In aceste demonstratii puteti invata cum poate un CRM optimiza si imbunatati serviciile oferite clientilor.

2.1. Webinar: Mobilitate  CRM

Indiferent unde se afla, angajatii pot oricand sa aibe acces la informatiile curente ale companiei utilizand modulele Mobile CRM din CAS genesisworld. In aceasta demonstratie puteti afla mai multe despre cum poate fi Mobile CRM implementat in compania dumneavoastra si cum puteti profita de aceste functionalitati pe care vi le ofera.

Data curs :

Joi 20 februarie 2018, interval orar 15:00 – 16:00 sau

Marti  15 Aprilie 2018, interval orar 15:00 – 16:00

Inregistrare

 

2.2. Webinar: Modul Geomarketing

Sunteti interesati in urmarirea activitatii de vanzari prin impartirea pe zone geografice? Folosind diversele instrumente de analiza ale modulului Geomarketing, va puteti realiza  o harta geografica detaliata,  a datelor in functie de   criteriile alese de dumnevoastra : cifra de afaceri, task-urilor deschise, etc. Acest webinar va ofera o imagine de ansamblu a modulului Geomaketing si va arata cum puteti sa-l utilizati pentru a ajuta la cresterea cifrei de afaceri a companiei dumneavoastra si pentru a raspunde la  urmatoarele intrebari :

 • Unde se afla clientii mei?
 • Care regiuni sunt mai profitabile?
 • Unde imi pot trimite mai eficient noii angajati de vanzari?

Data curs :  Marti 05 Mai 2018, interval orar 15:00 – 16:00

Inregistrare

 

2.3. Webinar : Modulul Helpdesk

Daca un client va contacteaza deoarece nu este  multumit de  produsul dumneavoastra, trebuie sa reactionati repede. Un raspuns prompt la problema aparuta si oferirea unei solutii va ajuta sa construiti o relatie de durata cu acel client nemultumit.Modulul Helpdesk va poate ajuta sa atingeti acest obiectiv. In cadrul acestei demonstratii , veti putea vedea  cateva scenarii care vor evidentia  avantajele oferite de acest modul.

Data curs: Joi 05 Iunie 2018, interval orar  15:00 – 16:00

Inregistrare

 

2.4. Webinar: Modul Managementul evenimentelor

Va ocupati de organizarea  si planificarea  unor evenimente de dimensiuni mari si doriti sa beneficiati de recomandari din partea actualilor clienti si  pe viitor? Utilizand solutia de Event Management din CAS genesisWorld puteti planifica, desfasura si analiza evenimentele cat mai profesionist.  In acest webinar veti descoperi valoarea adaugata si avantajele utilizarii modulului de Event Management:

 • Planificarea unui nou eveniment;
 • Managementul invitatiilor si al inregistrarilor;
 • Desfasurarea evenimentului.

Data curs: Marti 13 Mai 2018, interval orar  15:00 – 16:00

Inregistrare

 

3. Cursuri  CAS genesisWorld pentru utilizatori si administratori

Acest cursuri  se adreseaza utilizatorii si administratorilor  CAS genesisWorld . Ele va ofera cateva trucuri si sfaturi,  care va  ajuta sa lucrati mai rapid si eficient cu CRM-ul  CAS genesisWorld.

3.1 Webinar CAS genesisWorld  tips&tricks

Sunteti utilizator nou de CAS genesisWorld sau sunteti deja familiarizat cu sistemele CRM? In aceasta demonstratie , expertii nostrii va vor impartasi cateva trucuri despre :

 • Cum puteti  sa cresteti eficienta muncii cu CAS genesisWorld;
 • Cum sa descoperiti functii necesare in activitatea zilnica;
 • Arhivarea pe device-urile mobile.

Data curs: Joi 17 Aprilie 2018, interval orar 16:00 – 17:00 sau

                     Miercuri 1 mai 2018, intervalul orar 11:00 – 12:00

Inregistrare

 

3.2 Webinar : Administrare usoara a CRM-ului CAS genesisWorld

Sunteti responsabil cu administrarea solutiei CAS genesisWorld in compania dumneavoastra? Doriti sfaturi de la expertii nostrii CRM cum sa  creati usor noi  campuri sau sa  asignati noi drepturi? Daca aceste intrebari  va dau bataie de cap ,  acesta demonstratie este chiar pentru dumneavoastra si va va ajuta sa implementati cerintele companiei usor si eficient.

Data curs: Joi  15 Mai 2018, intervalul orar 15:00 – 16:00

Inregistrare

 

 Ce trebuie sa faceti pentru a participa la un webinar?

1. Odata ce ati ales un webinar, accesati butonul Inregistrare de la cursul respectiv , completati cu datele dvs. formularul de la cursul respectiv si datele dvs. vor fi utilizate pentru a va inregistra la curs.

Daca doriti sa participati la mai multe cursuri accesati acest formular de inregistrare care va permite sa bifati toate cursurile la care doriti sa participati.

2. Veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii si datele de acces la webinar.

3. In ziua webinarului, va veti putea loga ca sa aveti acces utilizand datele de contact trimise.

 

Translate »