Utilitate

CRM în inginerie 

De la implementarea unei noi idei de produs pâna la proiectul cuprinzator, inginerii trebuie sa dezvolte în mod eficient proiectele. Aici se ajunge la precizie si fiabilitate. O solutie CRM sprijina inginerii în dezvoltarea eficienta a proiectelor.

CAS Engineering este o solutie CRM dezvoltata special pentru ingineri si companii de inginerie. Solutia completa, adaptata acestui domeniu  le faciliteaza inginerilor un management profesional al proiectului si clientilor.

CAS Engineering a fost dezvoltat pe baza CAS genesisWorld, solutia de CRM premiata multiplu pentru sectorul economic al companiilor  mici si mijlocii.

Asteptarile dumneavoastra de la un software CRM

  • Planificare si control extensiv al proiectelor.
  • Gestionarea centralizata a datelor clientilor ai informatiilor de proiect.
  • Comunicarea simpla cu partenerii de proiect si angajatii, fara brese în informatie.

Beneficiile dumneavoastra cu CRM

  • Inginerii îsi planifica, controleaza si optimizeaza proiectele într-un singur software. CAS Engineering, solutia CRM pentru ingineri, asociaza toate procesele de la A la Z. Pe lânga o evolutie cu economie de timp, toate datele referitoare la proiecte sunt disponibile întotdeauna si în mod mobil.
  • Baza centralizata de informatii face posibila furnizarea de informatii competente clientilor si partenerilor de proiect în doar câteva secunde: despre starea actuala a proiectului sau despre o factura neachitata. Angajatii dumneavoastra sunt motivati si permanent bine informati.

CAS Engineering sprijina activitatea de desfacere, prin faptul ca, de ex., pot fi create evaluari privind cifrele de afaceri prin apasarea unui buton. Previziunile sau starea actuala a comenzilor pot fi vizualizate per ansamblu în Cockpit. Acest lucru asigura succesul pe termen lung al companiei .

Translate »