Functii

Software CRM pentru ingineri

Functiile într-o privire de ansamblu

 • Management si control de proiect
  Cu CAS Engineering va planificati proiectele si va controlati contractele cu precizie. Controlarea proiectelor garanteaza o prelucrare a proiectelor orientata catre timp si cost. În cadrul acesteia toate activitatile aferente unui proiect sunt reprezentate sistematic cum ar, de ex., programarile, întâlnirile, etapele, sarcinile, documentele.
 • Adrese centralizate
  Înregistrarile despre clienti constituie piesa centrala a loializarii clientilor si este un mijloc de prima clasa în comunicare. Aici gasiti toate înregistrarile privind clientii. Daca au existat e-mail-uri, apeluri telefonice sau comenzi cu documentele corespunzatoare: Cunostintele centralizate despre clienti stau la dispozitia tuturor angajatilor autorizari si permit o comunicare autentica.
 • Gestionarea programarilor
  Cu calendarul de programari dispuneti de o imagine de ansamblu asupra tuturor programarilor, evenimentelor sau concediilor. Puteti defini complet individual modul de reprezentare în functie de vizualizarea pe zile/saptamâni si luni. Deosebit de practic: Puteti cauta programari libere cu mai multi participanti. Calendarul resurselor gestioneaza încaperi, proiectoare sau autovehicule din parcul auto al firmei.
 • Service competent
  Cu CAS Engineering organizati solicitarile de service în mod simplu si transparent. În software-ul CRM puteti vedea ce produs utilizeaza un client, ce întelegeri individuale au fost facute si ce niveluri de service are clientul. Un sistem de bilete Trouble sesizeaza mesajele de eroare, regleaza transferurile si responsabilitatile si înstiinteaza automat conducerea proiectului.
 • Gestionarea centralizata a documentelor
  Gestionati toate tipurile de documente, de la Microsoft Excel pâna la PDF, inclusiv proiecte, în sistemul dumneavoastra CRM. Convorbirile de vânzare documentate nu se mai afla local pe diferite computere, ci central si accesibile pentru toti angajatii autorizati.
 • Date mobile
  Sistemul dumneavoastra CRM asigura o integrare ireprosabila a angajatilor care sunt pe teren. Banca centrala de date poate fi accesata direct prin intermediul terminalului mobil sau al unui program de cautare pe Internet. Cu Modul Mobility este realizat un echilibru între diferite locatii sau între laptop-uri si centrala companiei.

Pagina de produs a CAS Engineering

Translate »