CRM in Inginerie

Contract Management - Managementul Contractelor

CRM in Inginerie

CRM in Inginerie, de la implementarea unei noi idei de produs până la proiectul cuprinzător, inginerii trebuie să dezvolte în mod eficient proiectele. Aici se ajunge la precizie şi fiabilitate. O soluție CRM sprijină inginerii în dezvoltarea eficientă a proiectelor.

Aşteptările dumneavoastră de la un software CRM pot fi:CRM in inginer

  • Planificare şi control extensive a proiectelor.
  • Gestionarea centralizată a datelor clienţilor şi informaţiilor de proiect.
  • Comunicarea simplă cu partenerii de proiect şi angajaţii, fără breşe în informaţie.
  • Nu se mai transfera volum mare de informatii pe email (planse, schite, avize, etc.)
  • Delegarea usoara de atributii/task-uri cu partenerii.
  • Structurarea informatiei pe faze.

Beneficiile dumneavoastră cu CRM sunt:

Inginerii îşi planifică, controlează şi optimizează proiectele într-un singur software. CAS Engineering, soluţia CRM pentru ingineri, asociază toate procesele de la A la Z. Pe lângă o evoluţie cu economie de timp, toate datele referitoare la proiecte sunt disponibile întotdeauna şi în mod mobil.

Baza centralizată de informaţii face posibilă furnizarea de informaţii competente clienţilor şi partenerilor de proiect în doar câteva secunde: despre starea actuală a proiectului sau despre o factură neachitată. Angajaţii dumneavoastră sunt motivaţi şi permanent bine informaţi.

CAS Engineering sprijină activitatea de desfacere, prin faptul că, de ex., pot fi create evaluări privind cifrele de afaceri prin apăsarea unui buton. Previziunile sau starea actuală a comenzilor pot fi vizualizate per ansamblu în Cockpit. Acest lucru asigură succesul pe termen lung al întreprinderii.

 

Translate »