CRM pentru Asociatii si organizatii non-profit

CRM pentru asociatii si organizatii non-profit 

Cu software-ul CRM  pentru  asociatii si organizatii non-profit , dobânditi avantaje notabile pentru dumneavoastra si membrii dumneavoastra.

Asociatiile si organizatiile au un suport pentru managementul activitatii, a relatiilor cu membrii si al raportarilor cu tertii.

Asteptarile dumneavoastra de la un software CRM

  • O gestionare profesionala a membrilor, o solutie prin care toate datele privind clientii sa fie accesibile in organizatie.
  • Organizarea evenimentelor de la planificare si derulare pâna la evaluarea rezultatelor.
  • Platforma centrala de comunicatii pentru membrii asiciatiei si angajati.

Beneficiile dumneavoastra cu CRM

  • Cu software-ul CRM CAS genesisWorld toate informatiile privind membrii sunt documentate în acte electronice. Baza centralizata de date faciliteaza obtinerea unei imagini de ansamblu asupra performantelor, informatiilor de contact si corespondentei cu fiecare membru.
  • De la planificare pâna la facturare, evenimentele cu 10 pâna la peste 1000 participanti sunt organizate în întregime prin intermediul software-ului (crearea listei de invitati prin selectia dupa diverse criteria, trimitere tuturor invitatiilor de participare nominal printr-un singur click, inregistrarea confirmarii de participare, inregistrarea automata la eveniment, etc.). Si în cadrul lucrului pe obiecte pastrati imaginea de ansamblu: termenele, persoanele implicate cât si toate documentele aferente sunt prezentate sistematizat.
  • Într-un portal Web protejat cu parola, membrii pot apela singuri în orice moment informatii. Email-urile circulare elaborate devin inutile. Portalul Web serveste în egala masura la portal de informatii intern, care distribuie rapid cunostintele în interiorul uniunii.

Produse:

 

 

Mai multe despre CAS genesisWorld

 

 

Consultanta personala privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 9 – 18. Daca doriti informatii în legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!

Translate »