CRM in Sectorul alimentar (FOOD)

CRM în sectorul alimentar (FOOD)

  Sectorul alimentar trebuie sa îndeplineasca standarde de calitate ridicate la cele mai mici preturi posibile. Exigentele în permanenta crestere ale pietei necesita proceduri standardizate si interconectarea tuturor domeniilor, de la cumparare si productie, pâna la desfacere.

Asteptarile dumneavoastra de la un software CRM

  • Procese unitare pentru o eficienta optima a costurilor.
  • Faciliteaza personalului de desfacere accesul mobil la baza centralizata de date.
  • Integrare neobstructionata a unor sisteme terte sub o singura interfata.

Beneficiile dumneavoastra cu CRM

  • Cu CRM sunt generate procese standardizate si clar definite. Toate informatiile care erau cautate înainte din diferite surse, sunt reunite într-un singur loc. Acest lucru conduce la economii de timp si costuri în toate departamentele companiei .
  • Angajatii din desfacere valorifica puternic baza de date   cu  informatii centralizate . Acestia au toate adresele într-un loc si au acces la baza de date prin intermediul terminalului mobil.
  • Prin intermediul a numeroase interfete la alte sisteme, cum ar fi sistemele de economie a materiilor prime sau solutii sectoriale speciale, software-ul CAS genesisWorld poate fi integrat fara probleme în configuratia actuala a sistemului.

Produs

 

CAS genesisWorld raspunde in intregime cerintelor speciale ale sectorului dumneavoastra.  Solutia flexibila de CRM ofera un management al clientilor ai al informatiei adresat întregii companii.

 

Mai multe despre CAS genesisWorld

 

Consultanta  privind produsul

Daca doriti informatii în legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati

Translate »