Constructia de masini si instalatii

 CRM în constructia de masini si instalatii

 Constructia germana de masini ai instalatii este în mod traditional foarte puternica, însa  furnizorii din tarile cu costuri scazute patrund pe piata ,iar companiile  concurente încearca, de asemenea, sa îsi sporeasca exporturile. În lupta pentru sectoare de piata, satisfactia clientilor este un factor de succes strategic.

Asteptarile dumneavoastra de la un software CRM

  • Crearea unor configuratii complexe de procese si optimizarea acestora.
  • Pastrarea competitivitatii reducând simultan costurile.
  • Colaborare încrucisata între departamente si locatii.

Beneficiile dumneavoastra cu CRM

  • Elementele esentiale pentru o competitivitate sanatoasa sunt o calitate superioara a produselor, o eficienta sporita si reducerea costurilor. O ajustare optima este asigurata de un software CRM. Constructorii de masinii si instalatii sunt asistati pentru loializarea clientilor si realizarea ofertelor.
  • Un sistem CRM ajuta la configurarea peisajului complex al proceselor din constructia de masini si instalatii, astfel încât sa îndeplineasca cerintele individuale ale clientilor. Premisa o constituie o baza de date centralizata, care sa cuprinda toate informatiile privind clientii si masinile acestora.

CAS genesisWorld  interconecteaza vânzarile, marketing-ul si service-ul. Fluxul consistent de informatii care depaseseste granitele nationale asigura un service excelent. Interfete între sisteme de CRM, ERP cât si PPS asigura faptul ca toate datele sunt disponibile în mod centralizat.

Produs

 

 

Mai multe despre CAS genesisWorld

 

Consultanta personala privind produsul

Permiteţi-ne să vă sfătuim personal în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale. Angajaţii noştri vă stau la dispoziţie zilnic, în intervalul orar 9 – 18. Daca doriti informatii în legatura cu acest produs va rugam sa ne contactati. Răspundem cu plăcere solicitării dumneavoastră!

 

Translate »